Van Moorselaar Travel Management neemt belangrijke zaken uit handen als het gaat om uw zakelijke reizen. Verschillende klanten met uiteenlopende doelen. Business Class naar New York, per gammel propellor vliegtuig naar Arusha, Film – en TV-crews met oversized luggage, een violist met een onvervangbare Stradivarius, het mannenkoor met 60 stemmen op weg naar een concert, de CEO die Los Angeles, Rio, Auckland en Bangkok in 3 dagen aandoet, verslaggevers op weg naar een brandhaard, maar ook blije vliegtickets voor onze partner touroperators die hun klanten zo goed mogelijk willen bedienen.

Wij regelen het voor u. Zonder onaangename verrassingen onderweg. Als het aan ons ligt.

Autohuur en hotels overal ter wereld, vliegtickets vanaf elke luchthaven ter wereld.  Wij boeken de beste tarieven voor uw schema, dit betekent niet altijd het goedkoopst maar het geschiktste tarief toegesneden op uw situatie. Een wijzigbaar ticket, wijzigbaar op elke maatschappij of alleen op 1 maatschappij. Wilt u breeduit zitten of mag een stoeltje kleiner ook.
Wij noteren 1x uw preferenties, daarna weten wij het. En dus onze partners ook. We hebben de beste tarieven en, onbetaalbaar, we denken altijd met u mee. We zijn discreet vandaar dat we de hele rij BN-ers die met ons reizen, niet noemen. Maar zij reizen met ons omdat we anders zijn, leuker, creatiever en niet voor elke handeling een factuur sturen.

En we boeken uw hotel in een beddenbank waarin de 20 grootste hotelaanbieders staan , binnen 5 minuten uw hotelvoucher per email en tot wel 40% lagere tarieven. Als u ter plaatste de minibar niet plundert, betaalt u niets extra’s bij het uitchecken. Autohuur via een broker die overal de beste deals heeft met Hertz, Alamo, Europcar en lokale verhuurders. Inclusief alle verzekeringen en mijlen. In de VS zelfs met extra dekking van 7,5 miljoen dollar.