Bij ons kunt u terecht voor alle vliegtickets.
We boeken alle betrouwbare maatschappijen en we hebben de laagste tarieven. Reguliere markttarieven, speciale tariefafspraken tussen airline en Van Moorselaar Travel Management en natuurlijk bieden wij u ook tarieven met landarrangement waardoor u voor beide producten (vliegticket en hotel) stukken minder betaalt.

Maar het is niet alleen de prijs die belangrijk is. Althans dat vinden wij. Ook advies over voorwaarden, de keuze voor stopovers en lay-overs, de keuze voor maatschappij is misschien nog wel belangrijker. Koopt u gedurende het jaar allemaal goedkope niet-wijzigbare tickets maar wijzigt u nog wel eens, dan kan het goedkoper en comfortabeler zijn om iets duurdere tickets te kopen met gunstige voorwaarden. In beide gevallen helpen wij u natuurlijk weer op reis, ook als u in het buitenland zit.

Het verschil tussen internetboekingen en boeken bij ons? Service en deskundigheid. Wij vliegen met u mee naar uw bestemming! En zorgen dat u veilig weer thuiskomt. Bij de steeds grotere (zaken) reisorganiaties kunt u zich verloren voelen, bij ons kan dat nooit. Daar zijn we eenvoudigweg te klein voor.