Wij werken met gerenommeerde partners. Kwaliteit staat voorop. Want alleen met betrokken, professionele partners kunnen wij waarmaken wat wij u beloven. Eerste klas reizen voor een tweede klas prijs.

FairTickets_logo_groot

 

Fairtickets.nl, de wesbite voor particulieren met 10 euro naar een kinder goed doel. En dan nog de goedkoopste zegt ook de Consumentenbond.

 

logo_ATPI-RGB-HR

ATPi

Van Moorselaar Travel Management werkt samen met ATPi op gebied van vliegtickets. Zij zijn een totaalleverancier op het gebied van Air Travel en leveren de faciliteiten waardoor wij zorgeloos al onze tijd aan u kunnen besteden.

MAMBULU_logo JPG 450x135

Mambulu! Safaris

Mambulu! Safaris, unieke persoonlijke safari’s op maat naar oost en zuidelijk Afrika. Wat hen uniek maakt?

√  Mambulu! ontwerpt eigen safari’s op maat.
√  Mambulu! luistert beter naar uw wensen.
√  Bij Mambulu! bespaart u tijd en geld.
√  Een reis bij Mambulu! is leuker en verrassender.
√  Alles is tot in de puntjes geregeld
√  De mensen van Mambulu! kennen de landen en de mensen.

Logo-header klein

U.S. Bikers

U.S.Bikers is gespecialiseerd in geheel verzorgde groepsreizen op de motor door Amerika en Canada. Maar ook voor de biker die niet in een groep wil reizen, heeft U.S. Bikers vanaf dit jaar een schitterend aanbod. Op maat gemaakt. USA here we come!

Exclusive_Culitravel_logo_450x135

Exclusive Culitravel

Bent u op zoek naar een individuele – op maat gemaakte – rondreis in Zuidelijk Afrika? Neem dan contact op met Jos van Krimpen. Mister Goodlife adviseert u graag omtrent safari’s, golftrips, huwelijksreizen, culturele evenementen. hotels, restaurants, binnenlandse vluchten, helicopterhuur, autohuur, logische routes, luxe villa’s en appartementen, dagtrips, (sportieve) activiteiten. Exclusieve reizen door zuidelijk Afrika

logo_footer

Trailfinders

Voor ruiters – door ruiters  Trailfinders: al meer dan 20 jaar de specialist voor paardrijden waar ook ter wereld.

Trailfinders is  de enige reisorganisatie in Nederland en België gespecialiseerd in paardrijvakanties

wawa

Wandelwaaier

Via de Wandelwaaier kunt u tal van sportieve wandel (en nu ook fiets-) vakanties boeken in groepsverband en op individuele basis. Ook voor reizen met kinderen! Neem contact op met Wandelwaaier via www.wandelwaaier.nl voor prettig en deskundig advies.

sladv logo jpeg 450px width

Snow Leopard Adventures 

Groepsreizen & individuele reizen
Waar hun programma begon met reizen naar de Nepalese Himalaya, is dit programma inmiddels verworden tot het meest veelzijdige Himalaya programma met daarbij een breed aanbod in berggebieden als de Andes, Hoge Atlas, Kilimanjaro, Nieuw-Zeelandse Alpen en dichterbij huis: de Europese Alpen. Het reisprogramma van Snow Leopard bestaat uit wandelreizen & expedities maar ook  uit actieve rondreizen, cultuurreizen en enkele bijzondere fietsreizen.  Al hun groepsreizen kunnen in overleg óók als individuele reis of privégroepsreis geboekt worden. Tijdens al deze reizen staat avontuur voorop.

 

4c_Logo_weiss_untereinander_gradientback-3-transparant

Sunny Cars

Voordelige all-inclusive huurauto’s waar ook ter wereld.

logohorse21

HORSE21PRO

Alle hotels in de hele wereld met prijzen tot wel 40% lager dan elders. Als u de mini-bar niet plundert, betaalt u ter plaatse niets meer.